To the index of the Projects

© previous project next project¨

99 sq.m.
1,066 sq.ft.

A interior design of Korean grill restaurant. The owner required somewhat taste of Japanese style.

It was designed to make feel wider by the effect of glass and lighting.

The glass screens are device for revealing the existence of various machines. By applying the lighting from the backside, the existence of mahines disappears and they has an impression of as if the glass screens are windows.

The lighting also illuminates the floor and ceiling. Those make feel the floor and the ceiling more highly.

 

Location : Itabashi, Tokyo, Japan

Architect : Daigo Ishii + Future-scape Architects

Mechanical Engineer: Akeno Mechanical laboratory

Cooperation : Hiroyuki Kato

Construction :Shioda Construction Company

@@

@@

@

@

@

Ckick the following photos in order to see the enlarged one.

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@